Want a Drink?

Bland dom godaste drinkarna som erbjuds i stockholm! varav denna är från Fridays! Det är INTE värt pengarna om du ska äta där, men däremot är drinkarna, men mest mojitosarna(plural)är verkligen värda de 96:- som en kostar.
Men faktiskt, Mvg. Apple Mojito är min favorit, söt men också väldigt syrlig, lite sur, isig & fruktig, riktigt jävla BRA!
Hallon mojiton, Jordgubbsmojiton och den traditionella mojiton är också riktigt goda, men äpple är den bästa.
För 96:- får du en 5:a dvs 5cl alkohol! Och det är en riktig drink med känsla bakom, inte nån vanlig jävla redbull vodka eller white russian, bla bla blaaa, häll i 2 saker och wow en drink! NÄ! det är fan mer jobb bakom en bra drink än så.
Så testa dessa, så får du se! De på bilderna är äppelmojiton och jordgubbsmojiton.







Vill du gå på en ganska gömd mysig, liten ( inte för liten) bar med bra musik och grymma drinkar, med ett väldigt stort utbud, Besök V4, d.v.s. Verkstadsgatan 4 i Hornstull, namnet anger både ställets namn och address, smart grej ;)
Hursomhelst där får du en drink men med feta valmöjligeheter, blanda i vilken frukt du vill!
De har mycket trevliga saker och ovanliga för och vara stockholm också. Det är mycket fruktiga saker, isiga och även glassiga! De har t.o.m. en Noggerdrink, som smakar som glassen Nogger, det trodde jag inte riktigt på när bartendern sa det, men jag testade och till min förvåning var den riktigt god och smakade exakt likajävladant som Nogger.
Om jag inte minns fel så kostade en drink under 100-lappen. Så testa detta om du är trött på samma gamla skit som stockholm skrogar har att erbjuda, eller testa det ändå.


Det ser inte så häftigt ut på fasaden men å andra sidan det är ju också typiskt stockholm att ha en anyonym fasad och inte heller satsa så mycket på 1:a intrycket, men gå nerför en liten trapp så kommer du in till en mysig lounge.


Kommentarer
Postat av: Peter

Tack för ett trevligt skrivet inlägg.

Vi är mycket tacksamma.



/Peter

Restaurangchef

2008-10-01 @ 20:23:50
URL: http://www.v-4.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0