Alla är fula och äckliga!

Nu har skolorna börjat igen och alla är så fula. Alla fula äckliga små brats och brommaäckel är överallt, de pratar om så betydelselösa saker, typ vad dom ska ha på sig, eller vilket nagellack som passar bäst till dom "fina" cityshortsen, gaaah! okej alla är i sin omogna period nån gång under livets gång, från kanske 13-17 (typ) men den här generationen tar fjortis til helt nya nivåer.... Sen att dessa är överallt, de har börjat erövra cafeerna som förr inte hade den sortens publik. Kan ni inte bara hålla er till era gamla cafeen och sluta ofreda oss, typ Espresso House stureplan och Cafe Madeleines och inte fan vet vad jag vart det är mer, men snälla, stanna där.

Ni är jättejobbiga och jättefula, sluta blek håret fattar ni inte att ni förstör det!?!, sluta tupera det, sluta ha en bena som går från örat till andra sidan jorden, sluta med att ha exstensions om ni inte kan klippa upp det så att det verkligen matchar er egnanaturliga längd, man ser ju förfan på en gång att det är exstensions! sluta ha en en fucking kaka i ansiktet, sluta ha ballerinaskor och cityshorts hela tiden! Sluta ha kläder med leopard mönster det är inte sexigt, just trash all way through, Sluta upp med att inte ha ett liv, och sitta och snacka typ "Mode" i flera timmar, sluta riv sönder servetter och öppna sockerpåsar ni inte ens ska använda och dylikt när ni sitter och Fikar, helt jävla onödigt. Nii har en hjärna varför inte uppgradera den lite, utforska livet och världen förfan, spräck bubblan.

Fucking jävla 08festival, jag och Lisa tog en promenad igenom kungsträdgården för att försöka ändra åsikt om det som nästan har blivit en fördom, från min sida. men NEEEEJ! fuck, alla äckel samlade på samma ställe. Sverige/stockholm kommer gå under det säger jag bara, vilken läskig generation.
Ni dödar stockholm, vi kommer dö.
Jag hoppas att det bara en en period för dessa, men jag räknar med det värsta.
Det allra äckligaste är när kvinnor som är över både 30 och 40, som kör samma "stil".


Barcelona, en stad att sakna. Stockholm, en stad att rata.

Fuck! vad jag saknar Barcelona nu och klubbarna, man fick Röka inne, och tänka sig att det var världens aircondition så det luktade varken rök eller svett, men ja, just det stockholms klubbägare satsar inte på det + att det är så töntigt dyrt i Stockholm med allt, så man har väl inte råd helt enkelt. Sen var det 4 olika vånigar, FETA vånigar med olika musikstilar på varje plan, inför detta? "Out o Sutz" is the place and" Up & Down" och såklart  "Jamboree".



Sedan drinken man får som ingår med inträdet 15-18 Euro, vi tog Redbull Vodka, och inte ens i stockholm,sverige, I-land! inte ens här får man RedBull när man beställer en jävla "Redbull Vodka"! Här får vi Burn eller magic eller nån jävla baltisk skit, eller nåt tyskt b-märke som heter strong från Lidl! Redbull Vodka smakar BÄST! I alla fall, I Barca får du "Vodka Redbull", en tredjedel av glaset är vodka, sen får man en Redbull EN äkta WOW! sedan häller dom vodka i redbullen ocså, visst farlig drink osv men jag menar bara att det är valuta för pengarna!


Utsikten från vår underbara balle.


Och fatta vad skönt och skifta, från att dansa till  hiphop,reaggeton, soca o.s.v.  till att dra upp till techno-våningen o hoppa lite, driva lite, eller,  ja, t.o.m.  plocka äpplen! Sen drar vi till "Gamla godingar-våningen" och nej inte 80-talet för i helvete! utan 90-talslåtar, och njaeee enstaka från 80-talet (sent 80-tal) och bara njuter och känner att "shit jag skiter i om jag dansar med nån eller själv för den här låten får mig bara o vilja dansa tills jag dör".


Nedanför oss, vår bar, Zahara, har bland världens fräschaste meny och drinkar!


Vår Utsikt by night


Saknar San Miguel 1liters, och en proppad kyl :P



Las Ramlas olika typer!



Utsikten igen, man blir fan inte mätt på den asså!



Gina på vår fräscha balle



Lisa & Romina - så här glad blir man i Barcelona, enbart.



Som sagt, toppenglad, toppenliv i barca.



Jag och mina örhängen och min profil.



Här har vi design och spacead arkitektur.



Typ alla hus ser ut så här i Barca, t.o.m rucklen, typ.



GRYM streetart i barcelona, MareMagnum-gallerian, mooode.



Återigen, grym streetart, jag diggar att allt det vita är bokstäver som skapar ett hemligt meddelande,
Plus det svarta, på hårstråt eller vadfan det nu är.



En härlig tavla i en STOR Atelje.



Jag och min nya färgglada babe innan utgång.



I don´t care what none of you say, this is amusing.



Vår strandboll, kommer aldrig glömma dig, du var bäst.



En sån vill jag ha, men synd att jag inte har en korv. Jag fattar i helvete inte dom som piercar sig där!



Ja man får orgasm, och väljer hellre detta framför sex, ibland, hahaaha



Älskar tavlan med saxofonen, får en att vilja leva på 40-50talet i New York och uppleva jazzen när den var som tyngst.



Och den här, hiphopen när den bröt ut under 80-talet, balling.



Och den här säger så mycket på nåt vis, den är spännande, sexig, mysig, vacker, tillbakadragen, shit den är allt.



Negro Paella, gott, men ser ut som att man har käkat bajs efter. Inget och äta på  1:a dejten kanske.



More of my babes, Nicole, Gina, Martina <3



Yeah some of us got a piercing and Martina just had to get a tatto!




Det här området ser läskigt ut lite övergivet och dött, typ som att alla knarkare hänger här på nätterna, men det var så jävla rofyllt, mäktigt.


The return is soon.
This I prefere.
08 sucks.


Idag, 18:e träfa Lisa vid Slussen, sen jobba till 22.00!



Hahaa, Lisa ser ut som frontfiguren i Tokio Hotel, Lite i alla fall, ganska tjockt tycker jag i alla fall.

Faster övar fotograf skillsen



Min Faster börjar bli duktig faktiskt, när det gäller bakgrund och perspektiv o.s.v. men däremot photoshop är ju en ganska simpel grej hahaha, men det är gulligt att hon tycker att det är häftigt. Jag menar en förjävlig bild kan bli rätt het, och en het bild kan bli förjävlig. Men man ska ha sina intressen, så kör bara!









Stockholm, vad fan händer!?

Stockholm suger så läskigt hårt, verkligen riktigt jävla hårt. Jag undrar seriöst hur vi kan ha så många turister.


Sverige (Stockholm) har tydligen bland de vackraste kvinnorna i världen, visst har jag sett många och alla är vackra på nåt sätt visst (sitt sätt), men nu snackar vi vackra, såna som man på en gång ser att" Hon va vacker!" Typ, drop dead georgeous. men ändå neeeej! fullt med fjortisklädda, översminkade, oklackade skor som ska vara vita men nej dom är beige-grå pga all smuts, och det tuperade håret, t.o.m de som är 25plus klär sig likadant, eller så har vi våra lattemorsor överallt och alla matchar med polarn o pyret kläder, vart är alla dessa otroligt vackra kvinnor!? Visserligen vet jag några, men när man är ute och klubbar eller är inne i stan dvs både söder, östermalm, vasastan, kungsholmen och förorterna vafan you name it, då är det inte många man ser, snarare tvärtom-fall.


En annan grej, nästintill alla som jobbar inom serviceyrket i stockholm dvs, affärer, cafen, resturanger m.m.Man är såklart trevlig när man beställer, i och med att jag själv jobbat på mcdonlads i 1,5 år på Cafe Vivels i 6 månader, man vet hur det är liksom. Men nej, ändå är folk så otrevliga, faktum är att sverige (stockholm) ligger på tredje plats Nerifrån, på en Europalista där de jämfört servicen inom alla Europaländer. Vi Suger. Sen finns det såklart dom som verkligen gör sitt jobb, men snälla, ni människor som jobbar inom service, men inte gillar sociala, stressiga servicejobb, lägg av med att ofreda oss, jobba med något annat.


Vi har verkligen grotesk arkitektur, förutom  det lilla som finns kvar i gamla stan, östermalm söder osv. Allt som byggs nu eller som har tillkommit de senaste 30 åren är oroande. Grått eller vitt, cementklumpar, wow, not.


Utelivet - Oj Oj oj, är det nästan samma sak överallt, JA! Klart det finns vissa söta mysiga små lite mer udda ställen, men dom är fan inte många, why!? Varför inte ett mysigt litet livehak med jazz, soul, rnb, hiphop, allting egentligen. Här har vi typ spykareoke, då för fulla typer ställer sig och äntligen vågar! Men efter halva "I will always loe you - så springer typen o spyr. Och det är samma jävla commercial musik överallt, samma dryga, iqbefriade människor, samma koncept på allt.Det är fan roligare på vanliga pubar, hårdrockspubar, småbarer osv än vad stockholms uteliv är. Visserligen har jag inte nått åldern 23 än så det kanske finns hopp för stockholms uteliv. Sen är jag inte speciellt kräsen heller, eller fin i kanten, så vad är det för fel, varför finns det inte mer variation? sen vet jag att många i min generation kan vara riktigt äckliga också, men ändå vart ska alla sköna typer kunna gå utan att känna att det är same shit, diffrent name överallt? Det blir vad man gör det till absolut, men kan det komma Nånting Nytt bara.


Shoppingen - Jaha samma sak överallt nu också! Är det nån som tycker att vi behöver fler gallerior så är den helt rostad asså. Det vore en helt annan grej om alla små privata affärer fick en egen galleria, alla små boutiquer samlade, seriöst.
Det har varit på tal om en ny Galleria i Odenplan & Hornstull. Snälla bara i stan har vi, Västermalmsgallerian, Sturegallerian, Gallerian, Skrapan, Götgatan, en i Skanstull, en till vid Medborgarplasen, jag kanske har missat någon. Utanför tullarna har vi Kista, Vällingby, Heron City, Skärholmen, Sickla m.m. det är samma affärer överallt, vissa gallerior har nån enstaka unik affär. Men nu räcker det, trista, enformiga stockholm, lägg av.


Det känns som att det är samma sak jämt, jag känner nästan att jag kvävs i stockholm, ska jag bo här hela mitt liv så kommer jag dö om inte något händer. Och de som inte har upptäckt det jag har gjort, din bubbla kommer säkert också spricka, förr eller senare, eller så är vissa nöjda med det förutsägbara. Ett råd till alla, gör något du inte brukar göra, något som är lite ovanligt för o vara du, det kan vara vad som helst, rita en teckning, se på regnet, gå av en station du nästan aldrig går av vid och promenera och se dig omkring, ta en kopp te istället för kaffe, Gå på en pub/bar du aldrig varit på, prata med någon typ du egentligen har fördomar emot, laga mat till familjen, testa dig själv. Variation förnöjer!
Själv ska jag rensa garderoben, det har inte gjorts på länge men jag måste rensa bland alla halloweenprylar, vem vet jag kanske klär ut mig imorn och drar ut på stan, det vore fett balling.


Shit nu läste jag igenom allt och jag låter ju som att jag är trött på livet,  icke!  jag älskar livet, men stockholm måste skärpa sig, när det gäller det mesta tyvärr. Vi har många trevliga saker också, som Hornsgatan och alla ateeljer (om man stavar så) och små gratis utställningar som man kan ta del av, det är riktigt mysigt.


Want a Drink?

Bland dom godaste drinkarna som erbjuds i stockholm! varav denna är från Fridays! Det är INTE värt pengarna om du ska äta där, men däremot är drinkarna, men mest mojitosarna(plural)är verkligen värda de 96:- som en kostar.
Men faktiskt, Mvg. Apple Mojito är min favorit, söt men också väldigt syrlig, lite sur, isig & fruktig, riktigt jävla BRA!
Hallon mojiton, Jordgubbsmojiton och den traditionella mojiton är också riktigt goda, men äpple är den bästa.
För 96:- får du en 5:a dvs 5cl alkohol! Och det är en riktig drink med känsla bakom, inte nån vanlig jävla redbull vodka eller white russian, bla bla blaaa, häll i 2 saker och wow en drink! NÄ! det är fan mer jobb bakom en bra drink än så.
Så testa dessa, så får du se! De på bilderna är äppelmojiton och jordgubbsmojiton.







Vill du gå på en ganska gömd mysig, liten ( inte för liten) bar med bra musik och grymma drinkar, med ett väldigt stort utbud, Besök V4, d.v.s. Verkstadsgatan 4 i Hornstull, namnet anger både ställets namn och address, smart grej ;)
Hursomhelst där får du en drink men med feta valmöjligeheter, blanda i vilken frukt du vill!
De har mycket trevliga saker och ovanliga för och vara stockholm också. Det är mycket fruktiga saker, isiga och även glassiga! De har t.o.m. en Noggerdrink, som smakar som glassen Nogger, det trodde jag inte riktigt på när bartendern sa det, men jag testade och till min förvåning var den riktigt god och smakade exakt likajävladant som Nogger.
Om jag inte minns fel så kostade en drink under 100-lappen. Så testa detta om du är trött på samma gamla skit som stockholm skrogar har att erbjuda, eller testa det ändå.


Det ser inte så häftigt ut på fasaden men å andra sidan det är ju också typiskt stockholm att ha en anyonym fasad och inte heller satsa så mycket på 1:a intrycket, men gå nerför en liten trapp så kommer du in till en mysig lounge.


Me´n Lisa

Ut o uppleva ikväll, vi får se vart vi hamnar, annars har kvällen hemma hos mig haft underbar musik, Talib Kweli och Lupe Fiasco & Kanye West, "London, Tokyo" & "We can make it better" & "Kick push" "Me and my sneakers" at least but not last "Street Kings"!  det här är det skön amed livet, att inte ha några förväntnigar, och vad som helst kan ske ;)Ut o uppleva ikväll, vi får se vart vi hamnar, annars har kvällen hemma hos mig haft underbar musik, Talib Kweli och Lupe Fiasco & Kanye West,

Virgin mary inlägg

Nu har man helt plötsligt en massa tid för sig själv, enbart sig själv, såhär efter studenten och pausen med pojkvännen, och tiden kan man lägga på exakt vad man vill, man blir nästan för ivrig för man vill göra allt på en gång, men det ska verkligen bli så skönt och kul att göra ALLT nu en tid framöver. Så länge jag har mitt "chilljobb" så kan jag sova till 10.00 varje dag göra vad fan jag vill tills kl 18:15 då jobbet börjar. Tiden ska läggas på att börja träna igen, både dans och allmän träning, måla mer, göra smycken, skapa mer, umgås med vänner och familj, umgås med mig själv, ta vara på varje dag, och bara njuta, och såklart försöka känna efter och fundera över vad jag vill med min framtid, vara själv och kunna göra vad jag vill ,när jag vill, hur jag vill, eller gå tillbaka till någon jag absolut älskar som även älskar mig, gränslöst, och aldrig nånsin skulle såra mig, men att veta att vårt liv skulle vara lite förutsägbart, vi får se inom sinom tid, eller hur man nu säger.

Lite av ovanstående är också en anledning till varför jag börjat blogga, men det känns riktigt jävla töntigt, jag ser det mer som en hemsida/dagbok i så fall. Konceptet "blogga" har ju gått vidrigt långt tyvärr, speciellt dom som tar foton på sig själva innan dom går till skolan/jobbet, "Dagens Outfit "kallas det, och det man ser är helt vanliga baskläder, med typ ballerinaskor, jätteunikt, not.


Juste en annan sak, min resväska har nu stått halvt ouppackad i snart 2 veckor, så jag måste fan gå upp i tid imorn så jag hinner städa o packa upp det, men det är ju lite ångest med att vara tillbaks också, man vill inte packa upp för man vill bara dra nånstans igen, Barcelona en gång till skulle vara riktigt jävla najs asså! Men men, först jobba o spara pengar, jag tänker inte ta ett shit på avbetalning.
Nu måste jag fan sova, känner mig nästan patetisk som sitter framför datan kl 03:00 på en onsdag morgon.
(fast i Barcelona så är det nu uteställena drar igång) I sverige stänger vi 03:00, sverige suger.
God nate kalle ko kate = God natt!


Hej livet efter studenten, nu möts vi på riktigt!


RSS 2.0