Nu är det jul igen?

Det snöade i söndags! vilken jävla chock! Jag har inte ens accepterat att sommaren är över, eller förstått.
Klart jag känner att det är kallt och ser att det inte är soligt elelr några gröna blad på träden, men det har gått så sjukt äckligt snabbt. För fan för fläsk! Apropå det, ett filmtips till alla som är roliga, man måste se "Torkel i Knipa" !!!! Jag har sett den kanske hmm oj 10 ggr nu, men den är lika kul och grym varje gång, Felix Herngren gör tydligen alla svenska röster bakom den animerade filmen, men han har ju alltid varit bäst på underhållning. Skönaste rösterna och karaktärerna är ju lätt Jason, Sten&Saki, Arne  och Torkels morsa!!!!!! Se den och älska den, jag är kär i den.

Ja så ska man fixa julklappar, det är inte lika kul längre. Det var roligare när man var liten, nu känns det bara jobbigt, och specielt när man vill spara varenda krona av lönen, spara till att resa :P Fan drar till Milano ganska snart nu, kommer bli så jävla najs, jag kommer gå upp minst 5 kg, jag ska äta och dricka oavbrutet, ingen kommer se mig utan något ätbart eller drickbart haha. Och sen shoppingen, det kommer spåra ur, därför tar jag inte med mig för mycket cash. Har hört att partylivet ska va grymt, vå får väl se :P vi har kollat upp det mesta så det är skönt att vara lite upplyst, haha jag ska föröska plugga lite italienska också, sånt vanligt som man kan behöva typ som: "Jag är här för att döda påven!", " Du ska dö!"
"jag är en häst, egentligen" osv, hahahaha nämen vafan jag menar sånt som typ, vart är toan? Vad kostar det? Ursäkta mig? godnatt, tack så mycket och så vidare och såklart lite svordomar, man måste kunna minst en på varje språk, det är kul och användbart. Vi har ju kollat upp en del barer och partyplaces fö ro checka utbudet liksom, nåt som lät frestande var ju icebar, allt är gjort i is, ALLT.





Sen måste jag har kvar pengar till Amsterdam också, jag och MIML=mannen i mitt liv drar ju dit o chillar från den 26 jan-2 feb, shit då blir det museum, jazzklubbar, strippor hahhaa man måste ju faktiskt se allt sånt när man är där, jag tänker inte vara nån töntig kristen liksom. Sen såklart cafeer marknader och vem fan vet mer, men de har riktiga old school jazzklubbar där som har funnits sen 50-talet, där de varje kväll spelas live Quality jazz.. Det kommer bli grymt.

Jag kanske är fett tråkig, men jag har handlat lite julklappar via nätet, pallar inte ha värsta hysterin, med alla jobbiga idioter som kommer springa omkring som galningar nu från den 25 Nov, sen så kommer jag julhandla lite i Milano också :P kanske nåt här hemma i tråkiga schweden!

Nu ska jag städa mitt hem, för nästa vecka drar Mina föräldrar till Istanbul i 5 dagar, kommer bli så skönt att få ha läheneheten för sig själv, för 1:a gången i mitt liv och jag ska fylla 20, helt otroligt. Men men, väntar man på nåt gott så ja.
Då jävlar blir det, mojitokväll och lite fest och mys och grym musik och annat skit.

Nu drar jag o städar, Peace & Fleece!


Sverige suger IGEN, Men Fredag blir så JÄVLA BRA.

Fan ska det vara så jävla svårt o hitta åtminstonde en butik som säljer polarorid kameror eller hur det stavas!!!!
Har kollat alla jävla internetsidor men icke! För i sverige är vi enformiga och tråkiga OCH vårt utbud när det gäller allt är så litet och begränsat så att det är helt sjukt!!!!! jag är arg! Och alla ser likadana ut! Alla har på sig samma saker, alla jävla töntiga tjejija tjej tjejer med "dagens outfit", alla ser exakt likadana ut, det är inga sepciella plagg typ basplagg med nåt höstigt stickat! åh woow! Enformiga tråkiga sverige, kan inte nåt ske, nåt kul, snälla!!!!! Men det är skönt på ett sätt, man sparar pengar eftersom allt är så fucking jävla tråkigt och likadant, i och med att jag avstår från att shoppa.
Men jag ska HITTTA EN 80 tals kamera, förfan!

Om nån liten filur ute i världen vet var det finns, så hojta allt du kan! så blir man glad!

Ikväll kommer Anna hem, det ska bli riktigt jävla kul!!!! Hon har varit i London i ca 2 månader nu tror jag,
ska fixa en present till henne när kag slutar jobbet ikväll, för hon fyller år snart men drar ju tillbaka till London på söndag igen :( så det ska kirras! Jag ska göra lite smycken till henne :P

Igår kväll blev jag klar med 2 set, känns AS SKÖNT! Dom blev najs, har i och för sig massa armband och göra till örhängena men det går hyffsat snabbt, jag är glad. Men still angry på sverige och alla fjolliga flickor, och att Sverige börjar få nån sorts planekonomi när det gäller typ allt, FY fabian.


Kjell, du är söt när du "hjälper " mig, spec igår med smyckena hahahaha det var kul och sött! ;P

Peace & Fleece!



Vi ses imorn! Ska bli så jävla najs <3



Håhååå, här filurar man allt man kan!


SÅ JÄVLA BRAAAA!!!!

Obama vann,  TOPNOTCH PÅ DET !
Hahaha nej men seriöst det där otroligt underbara men också sjuka landet behöver en fet jävla upprustning.
Hoppas allt går vägen nu, men peppar peppar ta iTRÄ!

Det skulle inte förvåna mig om några jävla ruttna vita bonnläppar fick för sig och köra värst MASSAKERN mot en svart stad eller dylikt, det finns så sjukligt många iq befriade typer ute på de mindre orterna i Usa så man vet aldrig, men jag håller i alla fall tummarna för att världen har kommit lite längre än när Martin luther king mördades 1968, iaf hopps det går bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace & Fleece

Jag har varit i ide!

sommar-höst

HÖST-VINTER!


Nästan helt plötsligt, känns som att sommaren var för typ 1 månad sen men icke!
Känns som att man har fått en del gjort, smyckena har jag kommit ganska långt med och jag har gjort klart en tavla till syrran, bästa vännen flyttade till London men kommer hem och hälsar på nu på fredag :D:D :D :D :D! Jag harkommit till mitt sunda förnuft, d.v.s  jag har den grymmaste pojkvännen man kan tänka sig, allt känns faktiskt väldigt väldigt bra :D Och så har jag bokat en vinterresa till Milano, det ska bli grymt, tror jag haha.

Till våren blir det Amsterdam med MIML=mannen i mitt liv hahaha, det vet jag att det kommer bli grymt, finns så sjukt mycket att göra se och uppleva där!

Det enda ja måste få in i vardagen är träningen och att äta på fasta tider, men det är svårt när man jobbar som jag gör, men jag kommer kirra biffen! inga problem, jag måste bara jobba på och bli klar med smyckena så att jag kan lägga tiden och koncentrationen på träningen. Och sedan har vi ju i och för sig inte sagt ett lanseringsdatum än, så jag kan ju kanske chilla lite men ändå, känns skönt att bara få bli klar.

Nu flyger jag till mitt arbetsrum och ska göra klart några smyckeset!

Och det är faktiskt väääldigt kallt ute så sluta ha öppna ballerinaskor med genomskinliga strumpbyxor, kort tröja till början/slutet av röven och skinnjacka, låtsas inte som att ni inte fryser!!!! JAG VET ATT NI GÖR DET! DET SYNS!

Hahhaaaha, man kan få urinvägsinfektion! lr bara bli sjuk, så se upp! Eller så hetsar man upp en våldtäktsman för att man är så "sexigt klädd", blir våldtagen och mannen åker inte fast, utan det är ditt fel, för det här är sverige, du är för "sexig" och våra poliser och lagar i sverige har ingen jävla makt alls, fjompigt alltihopa, kolla upp NYPD elller LAPD, där har vi riktiga poliser! Bli hårdare och inte för guds skull !! Utan för sveriges skull!!! Kirra lite nya lagar också, vore schysst!

Men i alla fall, vem fan är jag,
Pece and Fleece!


RSS 2.0